Referenční vozy Mercedes-Benz přímo z fabriky od Import direct

//

prihlasenivozidel.cz

Na webu IMPORT DIRECT nově najdete širokou nabídku referenčních vozů MERCEDES-BENZ.

Kdo by nechtěl Mercedes s najetými 10 až 20 tisíci kilometry ve stavu nového auta za cenu řádově o desítky tisíc nižší? Odpovíme klidně za vás. Blázen? Nebo možná zarytý milovník vůně nového auta, která se sice z těchto referenčních nevytratila, ale celý požitek asi trochu kazí fakt, že tam před tím někdo seděl. Pokud vám velmi krátké a přechodné držení auta v rukou někoho jiného vůbec nevadí, máte nakročeno ke koupi roku. 

IMPORT DIRECT nově zařadil do nabídky krásné referenční vozy MERCEDES-BENZ přímo z fabriky automobilky. Vybírat si můžete z několika desítek krásných referenčních vozů Mercedes a konkrétně referenčních céček, éček, esek, géček, ale taky si můžete za výborné peníze pořídit referenční Mercedes A. Celou nabídku referenčních vozů Mercedes-Benz si můžete prohlédnout v sekci Auta na externím skladě.

Nechcete referenční? Máme i nové Mercedesy

Nechcete se smířit s tím, že ve vašem novém autě před vámi někdo jezdil? Máte své specifické požadavky na výbavu a nepřejete si, aby něco ve vašem novém autě scházelo? Chápeme vás, a proto vám nabízíme možnost zadat skrze import direct svůj nová Mercedes-benz přímo do výroby s velkou slevou, která může dosahovat až 20%. Nemusíte se ničeho obávat, máme s tím velké zkušenosti a za sebou spoustu prodaných nových vozů. Nabídku modelů najdete v sekci nová auta, více informací zase na stránce věnované prodeji nových vozů MERCEDES-BENZ.

Kam dál?

sekce Kontaktujte nás s kontakty na naši společnost

sekce Auta na objednávku s vysvětlením toho, jak to u nás funguje

Contact

54122 Dev Drive
New York, NY 10060

+420 605 177 133

Kontakt

Connect

Subscribe

Join our email list to receive the latest updates.

Add your form here