Import direct vstupuje na švédský trh

//

prihlasenivozidel.cz

Po více než roce příprav a jednání vstupuje značka import direct na švédský trh.

Psal se rok 2007, kdy se v hlavách Jakuba Holuba a Martina Vaňka zrodil poměrně neoriginální nápad založit dovoz aut na zakázku nezávislý na libovolné značce. Autosalon v té chvíli stály na každém rohu, finanční krize klepala na dveře a automobilový trh čekal obrovský propad. Přesto značka import direct vznikla a vyrostla. Po úvodních těžkých měsících se brzy ukázalo, že zvolený koncept má smysl.

Nešlo přitom pouze o skutečnost, že jsme nemuseli skákat, jak ta či ona značka píská a pochlebovat autům, které nestojí za nic. Šlo také o to, že jsme klientům říkali i to, co ostatní taktně zamlčovali a zamlčují v rámci dosažení maximálních výnosů. import direct začal hrát, hraje a bude hrát se svými zákazníky čistou hru, čímž si získal přízeň jejich, i například odborných porot v prestižních soutěžích.

Dva roky od založení společnosti IMPORT DIRECT, s.r.o. uběhly jako voda a celý tým se rozhodl udělat další krok. Tímto krokem se myslí vstup import directu na velice zajímavý, vysoce konkurenční, ale velmi férový a rovný švédský trh. Import direct bude ve Švédsku působit jako koncový prodejce kvalitních vozů z celé EU, ale také partner náročných švédských autosalonů.

Amilo car brand officially enters Swedish market

Import direct enters Swedish market

Back in 2007 two guys named Jakub Holub and Martin Vanek came with quite unoriginal idea. Build showroom without connection to any automobile brand. It really did not seem like a good idea because showrooms were everywhere, financial crisis was coming to Europe and car market was about to drop down rapidly. Those two guys were although stubborn enough to build the brand and the showroom.

Three years after that important decision Import direct is a well-know brand on Czech and Slovak market and the synonym for the open and fair car business. We have won several awards and became trustful partner both for the individuals and companies across the whole Europe. We are now proud to announce that Import direct brand is making another step and entering Swedish market.

It is an honor to enter such competitive yet very interesting, open and fair market as Swedish market is. It took more than one year to set up company in Sweden and follow all the rules and conditions. But Import direct as a fair, trustful and open minded company was able to do that. Now we can announce, that from on now Import direct will be strong partner bot for the individuals and companies across the whole Sweden.

  • Go to import direct Swedish website

Kam dál?

sekce Kontaktujte nás s kontakty na naši společnost

sekce Auta na objednávku s vysvětlením toho, jak to u nás funguje

Contact

54122 Dev Drive
New York, NY 10060

+420 605 177 133

Kontakt

Connect

Subscribe

Join our email list to receive the latest updates.

Add your form here