Často se ptáte: Jak probíhá prověřování vozidel?

//

prihlasenivozidel.cz

Prověříme vámi vybrané nebo dle vašeho zadání námi vyhledané ojeté auto přímo u prodejce v Německu.

Jste klasický uživatel automobilu? Máte strach z nákupu ojetiny v českých autobazarech? Nerozumíte autům? Váháte jakou motorizaci zvolit? Jakou výbavu? Pokud jste si odpověděli alespoň na jednu otázku kladně, naše služba poradenství při nákupu ojetého vozu je tady právě pro Vás.

Pokud máte v plánu nákup ojetého vozu, jste tu správně. Ojeté vozy jsou finančně daleko výhodnější, než vozy nové, ale je potřeba pečlivě vybírat z obrovské nabídky, která se na Českém trhu vyskytuje. Díky nám, si tak můžete dopřát Váš vysněný vůz, bez obav a starostí, zda se z vozu nestane časem zátěž pro Váš rozpočet. Proto nás neváhejte kontaktovat. Nejste-li rozhodnuti, rádi poskytneme i nezávaznou konzultaci.

Největší chybou při nákupu ojetého vozu, je již samotný výběr ojetého vozu, následovaný chybou, kdy kupující provede nedůslednou prohlídku a prověření ojetého vozu. Díky naší službě, se těchto chyb snadno vyvarujete. Mnoho lidí, se snaží na nákupu ojetého vozu ušetřit, vybírají si ojeté auto sami, i když tomu moc nerozumí, a neví, čeho se mají vyvarovat.

Specializujeme se na prověřování a poradenství v oblasti nákupu ojetých vozidel. Díky nám Vám ušetříme až desetitisíce korun, spoustu času a nervů při nákupu Vašeho vysněného vozu.

Komunikace s prodejcem v Německu

  • Zajišťujeme prvotní kontakt s prodejcem vozu, zjišťujeme podrobnosti o vybraném automobilu. Prodejci pokládáme všechny nepříjemné otázky tak, jako by jsme kupovali auto k dalšímu prodeji. Od prodejce vozu si vždy vyžádáme VIN (číslo karoserie).

Kompletní prověření vozidla

  • Podle čísla karoserie následně prověříme historii vozidla v databázích výrobce a německé stanice technické kontroly TÜV. Dotážeme se také německých pojišťoven zda vozidlo nebylo účastníkem dopravní nehody.

Kontrola stavu najetých kilometrů

  • Podle čísla karoserie dohledáváme servisní záznamy a ověřujeme tak stav najetých kilometrů se stavem udávaným prodávajícím automobilu.

Ověření pravdivosti servisní knihy

  • Od prodejce si necháváme zasla servisní knířku a vždy ověřujeme pravdivost a správnost údajů zapsaných v servisní knize.

Osobní prohlídka vozu a kontrola diagnostikou

  • Kontrola obsahuje kompletní prohlídku vozu, zda vozidlo nebylo bourané, zatopené, nebo jinak technicky poškozené. Kontrolujeme také souměrnost tloušťky laku na celé karoserii. Součástí prohlídky vozidla je také kontrlola elektronických systémů znakovou diagnostikou.

Kompletní testovací jízda

  • Zaměřujeme se převážně na motor, převodovku, nápravy a celkové chování auta

Contact

54122 Dev Drive
New York, NY 10060

+420 605 177 133

Kontakt

Connect

Subscribe

Join our email list to receive the latest updates.

Add your form here