Referenční a předváděcí vozy BMW z Německa

//

prihlasenivozidel.cz

Ani Dovoz aut z Německa nechce ponechat obchod s kvalitními ojetými automobily BMW náhodě a proto Vám oficiálně a prostřednictvím našeho webu oznamujeme, že jsme zahájili dovoz referenčních vozů BMW a MINI od BMW AG München a participujících autorizovaných dealerů. BMW Premium Selection a MINI Next komplexním způsobem řeší problematiku prodeje ojetých automobilů v síti autorizovaných partnerů značky. V rámci programu byly stanoveny nejen normy pro příjem, přípravu a prezentaci ojetých vozů, ale také soubor souvisejících služeb.

BMW Premium Selection

V programu BMW Premium Selection jsou nabízeny výhradně referentské, předváděcí a skladové vozy tovární značky BMW, které v době prodeje nejsou starší 5 let od první registrace a nemají najeto více než 120 000 km. Naprostá většina vozů pochází z vlastních zdrojů BMW. Dalším zdrojem jsou vozy získané od zákazníků v rámci protiúčtu. Vozy, které dealer dokonale zná, protože je sám jako nové prodal a poté i servisoval. Zákazník tak má absolutní jistotu, že kupuje vůz s jasnou a prokazatelnou prodejní a servisní historií.

Záruka 24 měsíců + BMW záruka mobility.

Každý vůz prodaný v rámci programu BMW Premium Selection je zabezpečený 24 měsíční zárukou a zárukou mobility (stejně jako tomu je u nových vozů). V praxi to znamená, že pokud dojde u vozu k nějakým technickým problémům, jsou vždy vyřešeny a zákazník není nechán bez pomoci.

360° technická prohlídka.

Je nutné každý vůz před prodejem nechat projít přísnou kontrolou – tzv. „360° kontrolou technického a optického stavu vozu“. Již z názvu je patrné, že se jedná o kompletní kontrolu vozidla, provedenou školeným mechanikem značkového servisu za pomoci špičkové diagnostiky. Zákazník tedy kupuje vůz dokonale prověřený po technické stránce.

Ověřená historie vozu.

Všechna vozidla nabízená v programu BMW Premium Selection jsou pravidelně udržován v autorizovaném servisu. Veškerá historie je snadno prokazatelná a doložitelná.

Nabídka financování

Nechte zkušenosti a know-how naší firmy pracovat za Vás. Využijte atraktivní možnosti financování pomocí ČSOB Leasing. Umožní splácet Váš vůz ve splátkách, které budou zcela odpovídat Vašemu rozpočtu. Dále jsou pro Vás připraveny kalkulace splátek s individuálně přizpůsobeným pojištěním, dobou splácení a úrokem. Zákazník tak má absolutní jistotu, že kupuje vůz s jasnou a prokazatelnou prodejní a servisní historií.

Potřebujete další informace o nákupu referenčních vozů BMW?

Potřebujete další informace o dovozu nového auta z Německa?

Volejte: +420 607 737 727

Piště: info@dovozautznemecka.cz

Contact

54122 Dev Drive
New York, NY 10060

+420 605 177 133

Kontakt

Connect

Subscribe

Join our email list to receive the latest updates.

Add your form here